Ensiluokkaista ensiapua ja hygieniatuotteita

Wulff Care on perustettu vuonna 1998, ja se on osa kansainvälistä Wulff-konsernia.

Alusta alkaen yhteistyökumppaninamme on ollut skotlantilainen WallaceCameron, joka valmistaa markkinoiden korkealaatuisimpia ensiaputuotteita. Wulff Care on Suomen ainoa WallaceCameron-tuotteiden jälleenmyyjä. Lisäksi Wulff Care tarjoaa yrityksille ja yhteisöille ammatitaitoisten kouluttajien vetämiä lakisääteisiä ensiapukursseja.

Nykyisin Wulff Care on laajentanut toimintaansa myös ennaltaehkäiseviin työhyvinvointituotteisiin kuten tulostinlaitteiden ja tietokoneiden pölyhiukkas- ja raskasmetallisuodattimiin. Wulff Care valmistaa ja myy puhdistus- ja hygieniatuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Olemme osa kansainvälistä Wulff-konsernia

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälinen pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä jo vuodesta 1890. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen työpaikka- ja toimistotuotteita, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Konsernin asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.