Wulff Care huolehtii yrityksesi ensiavusta ja hygieniasta

Wulff Care on ensiavun, työhyvinvoinnin ja sujuvan työnteon asiantuntija. Hankkiessasi ensiaputarvikkeet ja -välineet Wulff Carelta, olet aina ensiapuvalmiudessa. Me takaamme, että työskentely yrityksessä on turvallista ja että työnteko sujuu hygieenisissä ja raikkaissa tiloissa.

Wulff Caren asiantuntijapalvelulla varmistat, että ensiaputarvikkeet ja hygieniatuotteet ovat aina ajanmukaisia ja niitä on riittävästi. Wulff Care tarjoaa myös testatut ja turvalliset puhdistustuotteet erilaisille kontaktipinnoille sekä turvatuotteet tulostimille ja tietokoneille. Voit myös tilata meiltä lakisääteisiä ensiapukoulutuksia.

Tutustu ensiapu-, tulostin-, puhdistus- ja hygieniatuotteisiimme näillä sivuilla ja tilaa veloituksetta Wulff Care -asiantuntija kartoittamaan oman yrityksesi kehitystarpeet. Yhdessä teemme yrityksestäsi entistä turvallisemman, viihtyisämmän ja tehokkaamman työpaikan!


Ota yhteyttä Wulff Care -asiantuntijaan

Ensiaputuotteet
Ajanmukaisilla ensiaputarvikkeilla varmistat, että yrityksesi on jatkuvasti ensiapuvalmiudessa. Me Wulff Carella autamme mielellämme mitoittamaan yrityksesi ensiapuvalmiuden ja valitsemaan sopivat tuotteet.
Ensiapukurssit
Asianmukaisten ja työolosuhteisiin sopivien ensiaputarvikkeiden lisäksi saat Wulff Carelta lakisääteisiä ensiapukoulutuksia. Ensiapukurssit antavat perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa.
Turvatuotteet tulostimille ja tietokoneille
Ennaltaehkäisevät turva- ja hygieniatuotteemme pitävät bakteerit ja sisäilman epäpuhtaudet kurissa. Myös toimistolaitteiden puhtaus on lähellä sydäntämme: me huollamme toimistolaitteenne ja varmistamme, että ne toimivat häiriöttä.
Hygienia- ja puhdistustuotteet
Wulff Care tarjoaa testatut ja turvalliset puhdistus-, hygienia- ja desinfiointituotteet erilaisille kontaktipinnoille kuten näytöille, lasipinnoille, näppäimistöille ja laitteiden ulkopinnoille.

Ajankohtaista

ajankohtaista 

20.05.2019

PAREMPI MAAILMA – TYÖPAIKKA KERRALLAAN. Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan ? sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Wulff tarjoaa asiakkailleen kaiken työpaikoilla tarvittavan, mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja...

Lue lisää

Olemme osa Wulffia

wulff-konserni

Wulff-Yhtiöt Oyj  on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen työpaikka- ja toimistotuotteita, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Konsernin asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Uusimpia tuotteita ovat LED-valot ja valaistusratkaisut.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Lisätietoa Wulff-konsernista
Wulff-Yhtiöt Oyj pörssitiedotteet

Kaikille avoin verkkokauppa: Wulffinkulma.fi